Hem 9 Tjänster

Tjänster

Ska du flytta in i ett nybyggt hus eller lägenhet, starta upp en större renovering eller uppdatera stilen i ditt hem? Då har vi olika skräddarsydda tjänster som passar dig som bryr dig om inredning, design och personlig stil. Alcro har varit experter inom färg i över 100 år och våra butiksexperter i Alcro Färg & Tapet kan vi erbjuda dig skräddarsydd hjälp med färgsättning, inredning och fasadkoll. Tjänsterna skiljer sig mellan butikerna så ta kontakt med din lokala butik.

FÄRGSÄTTARE

Vi på Alcro Färg & Tapet har utbildade färgsättare i våra butiker som kan hjälpa dig att hitta rätt kulör. Med vår färgsättningservice får du skräddarsydd hjälp av en expert inom färgsättning för att förnya ditt hem. Genom att noggrant analysera dina behov och lyssna på dina önskemål, presenterar våra kunniga färgsättare ett individuellt anpassat förslag som innefattar rätt kulörer och nyanser som passar din stil och ditt hem perfekt.

INREDARE

Hos Alcro Studio kan våra inredningsexperter hjälpa dig med att förnya ditt hem. Att välja mellan tusentals mönster och strukturer på tapeter, hundratals kulörer och färgegenskaper är ingen lätt uppgift, och att sedan kombinera dem på ett harmoniskt sätt kan vara ännu svårare. Därför har vi ett team av utbildade inredningsexperter med omfattande erfarenhet som står redo att assistera dig med färgsättning och skapa skräddarsydda inredningsförslag – antingen i bekvämligheten av ditt eget hem eller i vår butik. Tjänsten skiljer sig mellan butiker så vänligen kontakta din butik för mer information.

FASADEXPERT

Att måla om huset innebär ofta en stor investering i tid, pengar och också känslor. Kanske var det inte du som målade om sist och det kan vara svårt att veta vilken färg som är rätta valet att måla om med. Alcro Färg & Tapet kan erbjuda en objektiv konditionsbedömning av just din fasad. Efter slutfört fasadkontroll får du ett skriftligt protokoll.

Vår besiktning utförs hemma hos dig av våra erfarna fasadexperter, vilket möjliggör en noggrann inspektion där fasadens tillstånd kan ses, kännas och testas på plats. Fasadexperten undersöker bland annat fasadens ytskikt, analyserar vilken färgtyp som huset är målat med idag samt rekommenderar lämplig färgkvalitet, kulör och färgåtgång för ommålningen. Kontakta din lokala butik för att boka en Alcro Fasadexpert.