Hem 9 Om oss

Upptäck Alcro Färg & Tapet – din inspirerande partner för hemmets förvandlingar

Med en passion för färg, tapeter, golv och kakel, strävar vi efter att vara din guide genom varje projekt. Från det minsta rummet till det största renoveringsarbetet sätter vi kunskap, service och expertis i fokus för att säkerställa att varje steg leder till framgång.

Med våra butiker runt om i Sverige erbjuder vi inte bara produkter utan en kunskap kring hur ni använder dem på bästa sätt. Vårt sortiment sträcker sig bortom kulörer och färgtillbehör till tapeter, golv och kakel, med tillägg av tjänster för att göra varje hem unikt. Hos oss möter du våra lokala experter som färgsättare, fasadexperter och butikspersonal som delar din passion och engagemang för att skapa vackra hem. De har gedigen produktkunskap och lång erfarenhet, allt för att kunna ge dig bästa möjliga tips och råd för dina olika projekt.

Alcro Färg & Tapet är expertbutikerna för både yrkesmålare och privatpersoner. Du hittar din närmaste butik här. Alcro Färg & Tapet erbjuder ett brett kvalitetssortiment av färg, men även tapeter, kakel, golv, verktyg och tillbehör för hemmet. Helt enkelt allt du behöver för att ta dina projekt till nästa nivå.

Hos Alcro Färg & Tapet hittar du även olika tjänster som kan hjälpa dig på vägen. Du kanske behöver ta reda på vilken färg som ditt hus är målat i? Eller hjälp med att matcha en tapet med en färgkulör – då har vi våra experttjänster som hjälper dig på vägen. Läs mer om våra tjänster här.

Välkommen till Alcro Färg & Tapet – din partner för hemmets förvandlingar.