Hem 9 Kampanjer

Månadens vara juni till augusti 2024

SÄTT FÄRG PÅ SOMMAREN!

Alcro utomhusfärg – Kvalitet som lyser igenom, nu 25% rabatt på 10 liters burkar.

Fönster, fasad, dörrar, utemöbler, snickerier… Vilken yta du än vill måla eller fräscha upp, så har vi den optimala färgen för ditt utomhusprojekt. Produkter som skyddar mot väder och vind, smuts och påväxt och bevarar glans och kulör längre än du anar. Hos oss hittar du dessutom ett stort urval vackra kulörer – för alla tidsepoker och stilar. Så passa på att förverkliga dina drömmar – sätt färg på sommaren!

Erbjudandet gäller endast 10 liters-burkar under perioden 1 juni till 31 augusti och kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

Bestå är ett namn att lägga på minnet!

Alcros bästa sortiment av utomhusprodukter finns samlat under namnet Bestå. Det är ett färgsystem anpassat efter vårt tuffa nordiska klimat med ostadigt väder och snabbt växlande temperaturer. Bestå-familjen innehåller det bästa för fasader, fönster, dörrar, snickerier och uteplatser. Utöver varumärket Bestå, har vi ett stort utbud av produkter för andra ytor, som till exempel puts och metall. Kort sagt, här finns allt du behöver för att skapa fina utomhusmiljöer. Hela sommaren till kampanjpris!

 

Välkommen in till någon av våra butiker så hjälper vi dig med tips och råd om vilken färg som passar just ditt projekt bäst!

Bestå Bevara terrassolja

Bestå Bevara är vår allra bästa terrassolja, där upp till 75% av ingredienserna i oljan kommer från växtriket. Den har en unik formula som under rätt förutsättningar skyddar trä utomhus i upp till 4 år. Oljan tränger snabbt ner i träet och ger ett effektivt skydd mot vatten och uttorkning. Dessutom minskar den risken för torrsprickor.

Bestå Bevara behåller träets kulör och skyddar mot solens UV-strålar under lång tid. Denna produkt är framtagen för dig som vill ha en vacker yta och ett perfekt slutresultat som håller över tid.

  • Håller i upp till 4 år.
  • Långvarigt UV-skydd.
  • Delvis biobaserad olja.*

*Upp till 75% av den totala mängden organiskt kol i Bestå Bevara har ersatts med biobaserat material (uppmätt enligt med ASTM D6866-18), vilket betyder att 18% av det totala produktinnehållet är biobaserat.

Psst! Glöm inte det viktiga underarbetet med att borsta rent och tvätta träet innan du oljar in det. Du kan även läsa mer om hur du vårdar din terrass här.

 

Välkommen in till någon av våra butiker så hjälper vi dig med tips och råd om hur du bäst underhåller allt trä utomhus!